Gran Canaria Puerto Rico hotell och lägenheter

Colina Mar Apartments ligger upphöjt på en bergsslätt med utsikt över havet i populära Puerto Rico. Om du vill ta ett dopp i hotellets pool kan du göra det utsikt över havet och kusten. Föredrar du att istället ligga på stranden och dyka i vågorna, hittar du stranden ca 2 km från lägenhetshotellet.



Carlota Apartments är ett enkelt lägenhetsboende som ligger i vackra omgivningar i semesterorten Puerto Rico. Boendet är byggt på en sluttning där du kan njuta av vacker utsikt från lägenhetens balkong.



Roslara Apartments är ett enkelt lägenhetsboende för dig som letar efter en prisvärd semester på Gran Canaria. Lägenheterna ligger ovanför Gran Canarias vackra sydkust, 3 km från centrala Puerto Rico och ca. 1,5 från stranden.



Castillo del Sol Apartments har ett vackert läge längs Puerto Rico sluttningar, vilket innebär att du från lägenhetskomplexet har en fantastisk utsikt över havet och Puerto Rico centrum. Lägenheterna är runt 5 minuters promenad från närmaste restauranger och butiker, och Puerto Rico härliga sandstranden är bara ca 800 meter bort. 



Villa Magna Apartments är en populär vuxenhotell som ligger strax ovanför Puerto Rico med vacker utsikt över staden och stranden. Både stranden och stadens restauranger, affärer och barer kan nås till fots.



Lara Apartments är ett prisvärt lägenhetshotell med bra läge i Puerto Rico på soliga Gran Canaria. Vill du spendera dagen vid stranden nås denna på mindre än 10 min till fots. I närheten hittar du ett nöjescenter med massor av butiker, restauranger och underhållning.



Puerto Rico är en gammal fiskeby som ligger mellan två branta bergssluttningar som bildar en naturlig hamn. På varje sida av den anlagda sandstranden ligger småbåtshamnar. Stranden är skyddad av två vågbrytare vilket gör stranden är en idealisk plats för en trevlig dag på stranden med familjen. Här finns möjlighet att hyra solstolar och parasoll, och längs stranden finns en uppsjö av möjligheter att njuta av en läcker lunch och en kall dryck.

I utkanten av Puerto Rico finns också flera bra stränder, inklusive är den inbjudande Playa del Amadores som verkligen värt ett besök. Den grunda stranden byggdes ursprungligen som ett alternativ till stranden mitt i staden, och är idag känd för att ha helt otroligt fina solnedgångar!

Puerto Rico klättra upp för de omgivande bergssluttningar, så promenad genom staden kan vara brant på vissa platser. Å andra sidan finns det massor av ställen där det är möjligt att stanna upp och njuta av den magnifika utsikten över staden och havet.


I Puerto Rico finns flera shopping- och nöjescentrum. Den största, Centro Comercial Puerto Rico ligger mitt i stan. Här hittar du allt från stormarknader och klädesbutiker till banker, barer och diskotek. I både dagtid och på kvällen fungerar stationen som stadens knutpunkt där besökare shoppar souvenirer, njuter av en kall dryck och dansar fram till gryningen. Precis bakom stranden i centrum finns också ett litet shoppingcenter där det är möjligt att söka skugga, ta lunch och göra semestershopping. Puerto Rico har under många år varit en populär destination för skandinaver och det är inte svårt att förstå; Här finns ett rikt nöjesliv, en underbar atmosfär och härliga stränder - kort sagt, något för alla.

Spanien utflykter