Ibiza tillfälliga fester

Ibiza Spanien är en av öarna i Balearerna, är inte bara högt och partying, är Ibiza himmelska tyst. Till exempel Portitxol, en liten vik i norra delen av Ibiza. Mellan Cap Rubio och Punta de sa Creu, tror du att du är långt borta från någon civilisation. Vem partiet milen i Ibiza stad, stora barer, klubbar och mega diskotek i den populära Platja d'en Bossa oanvända hitta det perfekta alternativet i Portitxol, eftersom speciellt i norr och väster om ön mellan Portinatx och Sant Antoni de Portmany finns det avskilda badmöjligheter, drömmar varje vacationer. Så rent som havet runt Ibiza är så ren, är stränderna regelbundet tilldelats det prestigefyllda "Blå Flagg i Europa". Nästan glömde verkar Cala Nova. Endast ett fåtal seglare vilse här, för att låta dig kulinariska välbefinnande på en av de skaldjursrestauranger. Kvarn "Guisat den Peix", en typisk gryta med fisk, potatis och paprika. Ingenstans i Ibiza, kan du äta en mer traditionell Cala Nova.
Vad många inte misstänker, är Ibiza också ett idealiskt område för snorkling och dykning. Insiders älskar sundet mellan Ibiza och Formentera, med dess skyddade sjögräsängar. Dessa sjögräsängar är oerhört viktiga för den biologiska balansen. Också intressant är undervattensvärlden i Illa de Tagomago i öster. Flora och fauna är mycket varierande, färgglada och intakt. Sammanlagt 40% av ön i naturen och gynna alla gäster på ön.
Några bezienswaardigen Ibiza du inte bör missa inkluderar Ibizas Dalt Vila Gamla stan byggdes 1554. La Marina, den gamla hamnen, de olika grottor, äldsta och bäst bevarade jordiska gravar Puig des Molins begravningsplats och Las Salinas Salt Flats.

Spanien utflykter