Cala Llonga vackra breda sandstranden Ibiza

Cala Llonga är en komplett mini-resort med en vacker bred sandstrand som gränsar till den pittoreska bukten och tallskogade kullar på båda sidor. Ibiza har något för alla och allt fungerar bra för turister. För familjer med barn är Cala Llonga den perfekta platsen i Ibiza. Alla strandaktiviteter, boende och restauranger syftar till att se till att familjer har en fantastisk semester.

Cala Llonga erbjuder verkligen allt. Nära till Ibiza Town, utmärkt shopping och förstklassig mat, för att inte tala om den stora gamla staden Dalt Vila och Santa Eulalia med sin eleganta småbåtshamn (båda bara 10 minuter) är Cala Llonga också en utmärkt plats för par.

Havet är underbart lugnt och den vackra stranden Cala Llonga, en av de största i Ibiza, är en stor båge med gyllene sandar som sträcker sig över 200 meter, den är ca 100 meter bred. Detta ger gott om utrymme för alla partygoers som återställer från natten före till ett aktivitetsområde för barn, inklusive en lekplats och en mini nöjespark. Ändlösa kaféer och snackbarer.

Även om det inte finns så många butiker i Cala Llonga som i andra orter finns det fortfarande allt du kan behöva, inklusive ett apotek, en stormarknad och några bra presentbutiker. Det finns en dykskola, du kan hyra pedalbåtar. Om du föredrar att vara torr, prova beachvolleyboll.

Boendet speglar resortens familjevänliga mentalitet. Du hittar ett stort antal lägenheter och hotell i området, de flesta bara några steg från stranden. Om du fortfarande gillar att gå ut finns det utmärkta transportmöjligheter för att ta dig snabbt till de bästa klubbarna på ön, inklusive Privilege, Ushuaia och Pacha för att bara nämna tre. Merparten av underhållningen äger rum på kvällen på de lokala barerna och hotellen, med en stark tonvikt på några riktigt underhållande levande handlingar för att hålla dig upptagen.

Bredvid Cala Llonga ligger den lilla stranden i Sol d'en Serra med den berömda Amante Beach Club, där man kan se fullmånen som stiger över havet under middagen. Vackert inredda matsalar, solstolar och kylda barer. Det är inte förvånande att detta är en av de mest populära bröllopsplatserna på ön. Firlade restauranger som La Casita och Asparges är också inom räckhåll.

Om du vill resa längre under dagen, småbåtar tar dig billigt till Ibiza stad, Santa Eulalia och den berömda hippy marknaden i Es Caná.

Spanien utflykter