Álora liten pärla i Andalusien

Álora ligger i provinsen Málaga, i det bergsagtiga baklandet av Costa del Sol. I den lilla staden kan du njuta av att njuta av stressen från kusten.
Het kleine stadje Álora träffade sina 13.000 invånare, ligger cirka 40 kilometer nordväst om kusten och provinsen huvudstaden Málaga på väg till Antequera och bara 12 km söder om El Chorro.

En härlig autentisk bergsdorp, strategiskt belägen i den syd-spanska regionen Andalusien. En typisk 'pueblo blanco', där nästan alla hus är vita så att du direkt kan njuta av den eleganta spanska atmosfären. Nabij den fantastiska naturområdet El Choro och omringt dörren alla andra underbara medeltida städer, som Antequera, Almongia och Ronda.

Álora är en typisk inrikes, Andalusisk bergsstad med feniciska, romerska, morariska rötter. Denna stad har en mycket viktig och riklig historia. Bästa värt värd att ta en besök. Op mondag är det markt.

Álora är också älskad på grund av sin behagliga klimat, som framförallt orsakas av beskyddandet av bergen.

I motsats till kustvlakten är det achterland av provinsen Málaga alltid bergagtigt. Àlora ligger på en höjd av 220m över havet.

El Caminito del Rey (El Chorro)
Denna 7 km långa vandringsled på berget har nyligen restaurerats. Via det här padet är det bäst att vara värt att gå genom Reuzenkloof (el desfiladero), vandra och njuta av naturens och älvens höjder, över 100 m höga klyfta.

Àlora betyder också trevliga kvällar och god mat.
Gör detsamma vad lokalbefolkningen gör och ta plats i utrymmet på en av de många restaurangerna där du kan njuta av de regionala vinarna. Förutom de klassiska Álora-restaurangerna finns det också många tapasbars där du kan förvänta dig ett bra pris.

Àlora det perfekta belägen, södra spanska bergstaden erbjuder en trevlig upplevelse för alla och för varje vistelsestid. Alora är också en idealisk följd av föregående till exempel på ditt boende i det något senare Sevilla. Kortom, mitt i vacker natur, nära Costa del Sol och den autentiska sydspanska kulturen.

Àlora och underbart autentisk bergsby, strategiskt beläget i sydspanska regionerna Andalusien.. En typisk 'pueblo blanco', där nästan alla hus är vita så att du direkt kan njuta av den eleganta spanska atmosfären. Nabij den fantastiska naturområdet El Choro och omringt dörren alla andra underbara medeltida städer, som Antequera, Almongia och Ronda. Det är alltså 30 minuter från Malaga, en timme från Marbella, två timmar från Granada. Den perfekt beläget, trivsamma sydliga spanska bergdropen erbjuder trevligt ställe för alla och för varje vistelsestid. Alora är också en idealisk följd av föregående till exempel på ditt boende i det något senare Sevilla. Kortom, mitt i vacker natur, nära Costa del Sol, den autentiska sydspanska kulturen. Ett stenkast bort från allt du kan tänka dig en semester, där ligger Alora.

.

Spanien utflykter