Algodonales staden skärmar och gitarrer

Algodonales ligger i nordöstra delen av provinsen Cádiz i Sierra de Lijar (Sierra de Cádiz) mellan floderna Río Guadalete och Río Guadalporcún. Algodonales ligger ungefär halvvägs mellan Sevilla och Cadiz, och gränsar i norr om nationalparken Los Alcornocales. Staden kan nås med flyg och från Sevilla eller Cádiz bäst med bil via A-384.
Algodonales är som många städer i Andalusien starkt påverkad av morerna, som du kan se ovan omfattar de vitkalkade hus. De populäraste sevärdheterna är Iglesia Parroquial de Santa Ana, som torn ovanför staden och Ermita de la Virgencita.
Den stadsprivilegier var Algodonales början 19th century, eftersom det är så modigt kämpat mot fransmännen. Fortfarande varje år från 30 april till 2 maj reenacted strider. Special endast utsett en borgmästare för dessa dagar.
De flesta turister kommer till Algodonales, att sjunka med en paraglider, eller för att köpa en av de berömda gitarrer.
De omgivande kullar och berg och bra termik är idealiska för skärmflygning. Azorerna Högtryck orsakar under hela året för ett milt klimat.
Boende kan hittas i de många fritidshus och campingplatser i regionen.
Kulinariska vet staden att göra ett gott intryck, jordbruk sätter sin prägel på hela regionen och dess olja är av utmärkt kvalitet.

Spanien utflykter